Uitvaartcentrum

Sinds De Nieuwe Ooster beschikt over een nieuw en modern uitvaartcentrum, kunnen overledenen er niet alleen begraven of gecremeerd worden, maar ook opgebaard.  Rouwbezoek is zowel overdag als in de avonduren mogelijk en nabestaanden kunnen ook vlak voor de uitvaart nog afscheid nemen. Al deze voorzieningen, bij elkaar op het gedenkpark, zorgen voor extra comfort en rust. Het uitvaartcentrum biedt nabestaanden keuzevrijheid en alle mogelijkheden voor familie- en condoleancebezoek tegen gemeentelijke tarieven.
Ook als de begrafenis of crematie niet op De Nieuwe Ooster plaatsvindt, kunt u gebruik maken van de rouwkamers in het uitvaartcentrum.

Het beheer van Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster is in handen van Uitvaartverzorging Myosotis. Gezamenlijk staan beide organisaties voor de hoogste vorm van dienstverlening, uiterste transparantie en zorgvuldigheid. Nabestaanden die kiezen voor een opbaring bij De Nieuwe Ooster staat het echter uiteraard vrij om een andere uitvaartondernemer te kiezen.

Het uitvaartcentrum beschikt over vier stijlvolle rouwkamers en twee ruime ontvangkamers. Een schuifpaneel verbindt de rouwkamer met de aangrenzende ontvangkamer en is daardoor zeer geschikt voor familie- en condoleancebezoek. U kunt de ruimte meer vertrouwd maken, door foto’s en persoonlijke spulletjes neer te zetten. Er is een geluidsinstallatie zodat u eigen muziek kunt afspelen. Als veel belangstellenden worden verwacht kunnen de twee ontvangkamers worden samengevoegd tot één grote ruimte. Tijdens het familiebezoek kunnen de nabestaande koffie en thee gebruiken, dit is in de prijs inbegrepen. Als de uitvaart op De Nieuwe Ooster plaatsvindt, kunt u de overledene lopend over het gedenkpark naar de aula begeleiden. Er is altijd iemand aanwezig om u persoonlijk te ontvangen bij familiebezoek. Het is belangrijk dat u van tevoren telefonisch een afspraak maakt.

Het uitvaartcentrum beschikt over een gratis parkeerterrein aan de Rozenburglaan 5-7. Er is voldoende gelegenheid uw auto te parkeren. Het uitvaartcentrum is bereikbaar met bus 41, halte Zaaiersweg of tram 19 halte Kruislaan.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Myosotis, telefoonnummer 020- 45 37 116.