Audio/ Video / Livestream

De Nieuwe Ooster heeft een nieuw, modern Audio/ Video systeem, waarin nabestaanden zelfstandig of samen met hun uitvaartondernemer online een programma met muziek, foto’s en video’s voor een uitvaartplechtigheid kunnen vormgeven. Via een uniek linkje naar de website van Online Ceremonie kan de plechtigheid conform de wensen van de nabestaanden worden samengesteld, binnen de gereserveerde tijd. Naast de mogelijkheid om muziek te uploaden, is er ook een online-muziekboek voor nabestaanden.

Hoe werkt het?

Kort nadat een plechtigheid op De Nieuwe Ooster is vastgelegd, ontvangt uw uitvaartondernemer op weekdagen een mail van Online Ceremonie. Nadat u het linkje van hem of haar heeft ontvangen kunt u online de uitvaartdienst samenstellen.

Controle

Het is heel belangrijk u als nabestaande en opdrachtgever van de uitvaart de voorvertoning afspeelt en daarmee kennis neemt van de geplande vertoning van het beeld- en geluidmateriaal. De dag voorafgaand aan de uitvaart sluit het systeem om 16.00 uur. Daarna kan niet meer gewijzigd worden.

Handleidingen

Via onderstaand linkje komt u bij de handleiding voor nabestaanden:
https://www.online-ceremonie.nl/Online-Ceremonie-gebruikers-handleiding.pdf

Ondersteuning

Veel nabestaanden vinden het prettig zelf de uitvaart vorm te geven. Sommigen doen dit samen met hun uitvaartbegeleider. Onze muziekkamer biedt ondersteuning waar nodig. Heeft u een vraag dan kunt u onze medewerkers van de muziekkamer op weekdagen van 9.00- 16.00 uur bereiken op  telefoonnummer 020-25 32 964. De Nieuwe Ooster is niet aansprakelijk voor technische problemen of storingen. Het is niet mogelijk CD’s, PowerPoints, digitale foto’s of usb-sticks aan te leveren.

Livestream

De livestream is in HD kwaliteit en te zien in een recente browser zoals bijvoorbeeld Chrome. Mocht u gebruik willen maken van livestream of een opname van de dienst wensen, dan kan uw uitvaartbegeleider een mail sturen naar muziek.dno.sdo@amsterdam.nl. Hij of zij ontvangt dan van ons z.s.m. (op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur) een livestreamcode.