Livestream

NB: Gedurende de corona pandemie kunt u muziek- en beeldmateriaal uitsluitend digitaal aanleveren!

Indien u van de uitvaartondernemer of de familie een code heeft ontvangen om in te loggen op livestream dient u het linkje https://denieuweooster.liveonlinevideo.nl/ in de adresbalk te plakken of typen.

Let op: het is een beveiligde omgeving, waardoor zoeken via een zoekmachine niet werkt.

De code werkt alleen tijdens de auladienst. U kunt pas enkele minuten voor aanvang van de dienst inloggen. De uitvaartondernemer zorgt, in opdracht van de familie of opdrachtgever, voor verspreiding van de code.

Wilt u muziek of beeldmateriaal voor een uitvaart digitaal aanleveren?

Muziek aanleveren voor een uitvaart is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met vrijdag en ten minste 24 uur voor de uitvaart. Aanleveren kan op een van de volgende manieren:

  • op een memorystick
  • via “we transfer” (https://www.wetransfer.com/) naar muziek.dno.sdo@amsterdam.nl
  • op een (originele) audio CD (NB: niet alle zelf gebrande CD’s worden door het systeem ‘gelezen’!)
  • via e-mail (muziek.dno.sdo@amsterdam.nl) of per telefoon (020-25 32 964) kunt u vragen of wij bepaalde nummers in ons muziekbestand hebben (hierbij is het van belang dat u duidelijk aangeeft welke versie gewenst is)
  • NB: wij halen geen nummers van YouTube op uw verzoek, het risico op slechte kwaliteit is hierbij te groot

De muziek kunt u uitsluitend aanleveren op MP3 formaat, het is van belang duidelijk de volgorde van de verschillende muziekstukken aan te geven!

Aanleveren beeldmateriaal:

Foto’s kunt u uitsluitend aanleveren via een Microsoft PowerPointpresentatie (dus Windows, geen Apple).
NB: wij maken geen presentatie van door u aangeleverde foto’s en bewerken een door u aangeboden PowerPointpresentatie niet. U kunt een afspraak maken om beeldmateriaal te testen. Telefoon: 020-25 32 900.